Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Dengine™ της Dcn Hellas αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και σίγουρη λύση στην ανάγκη για συνεχή εμπλουτισμό των ιστοσελίδων με νέο περιεχόμενο (σε οποιαδήποτε μορφή και αν βρίσκεται αυτό) και χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Είναι ένα επεκτάσιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο ελέγχει τη δημιουργία, τη διαχείριση και την ανάπτυξη περιεχομένου web, ιδανικό για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών web, η οποία παρέχει ευέλικτες και γρήγορες λύσεις ακόμα και για τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Δηλαδή:
Με απλά λόγια είναι ένα πρόγραμμα που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δεν είναι ένα site ή μια σελίδα. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επεξεργάζεται από την ποιο μικρή μέχρι την ποιο μεγάλη εργασία. Είναι έτοιμο , το παίρνεις και παίζει.

Τι κερδίζετε:
Χρησιμοποιώντας το Dengine™ έχετε ένα πλήρες δυναμικό , γρήγορο , εύχρηστο website με όλες τις τελευταίες δυνατότητες και τεχνολογίες που έχει να δείξει η τεχνολογία του σήμερα. Και όχι μόνο. Το σύστημα συνεχώς αναβαθμίζετε και βελτιώνετε , παρέχοντας πάντα ένα up to date σύστημα crm. Δεν παλαιώνει ποτέ.

Πόσο θα σας κοστίζει;
Το σύστημα μπορεί να τροποποιηθεί βάση των αναγκών σας. Μπορείτε να αποκτήσετε από ένα website με γενικές δυνατότητες διαχείρισης μέχρι ένα λογιστικό πρόγραμμα διαχείρισης γραφείου , προϊόντων , αποθήκης , πωλητών / μεταπωλητών κ.τ.λ. Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε οποιαδήποτε αναβάθμιση είναι εφικτή , και πάντα να είναι ποιο κάτω από τα όρια του προϋπολογισμού σας.

10 λόγοι για να επιλέξετε το Dengine™.
Γιατί....

  1. έχετε μια ταχύτατη , εύχρηστη , ευπαρουσίαστη , λειτουργική και αξιόλογη παρουσία στο internet.

  2. έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε όλο το περιεχόμενο εύκολα γρήγορα και απλά , χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις.

  3. έχετε συνεχής τεχνική υποστήριξη , μέσα από την διαχείριση με την μέθοδο των 'tickets'.

  4. έχετε ένα ανανεωμένο σύστημα , μιας και αναβαθμίζετε μόνο του κάθε φορά που γίνετε κάποια εργασία.

  5. έχετε δυνατότητα πολυγλωσσίας , σπάζοντας το φράγμα των 2 γλωσσών βάζοντας όσες γλώσσες θέλετε.

  6. έχετε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να προσθέσετε επιπλέον υπηρεσίες.

  7. έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη βοήθειας /οδηγιών - Online Help and Manual.

  8. έχετε ένα ολοκληρωμένο αμφίδρομο σύστημα επικοινωνίας με τους πελάτες / επισκέπτες.

  9. προβάλλεστε αυτόματα σε όλες τις μεγάλες μηχανής αναζήτησης , μιας και το Dengine™ αναλαμβάνει αυτήν την εργασία από μόνο του με "αποδείξεις!" » , χρησιμοποιώντας πολύπλοκους αλγόριθμους για την επιτυχημένη προβολή σας.

  10. είναι σε φιλική τιμή δίνοντας την καλύτερη αναλογία Τιμής/απόδοσης.

Το Dengine™ έρχεται να δώσει έτοιμες λύσεις για κάθε ανάγκη της επιχείρησή σας. Επιλέξτε σε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.