Dengine™ Γενικές δυνατότητες

  • Δυνατότητα προσαρμογής custom template
    Η εμφάνιση των περιεχομένων του web site γίνεται με βάση προσχεδιασμένων προτύπων (templates) ή με ανάλυση και κατασκευή νέου. Το σύστημα υποστηρίζει πλήρως την όποια αναβάθμιση ή αλλαγή template για καλύτερη απεικόνιση του περιεχομένου.

  • Εύχρηστο panel διαχείρισης
    Φιλικό και εύχρηστο panel διαχείρισης (outlook like interface)

  • Υποστήριξη Ξένων Γλωσσών (Multilingual Option)
    Το Dengine™ έχει σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να είναι απλή η υποστήριξη περαιτέρω γλωσσών.

  • Δυναμικές σελίδες
    Οι  σελίδες του δικτυακού τόπου δημιουργούνται δυναμικά μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης (control panel) χωρίς να απαιτείται από του χρήστες ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Με ειδικούς μηχανισμούς διαχείρισης αρχείων , μπορείτε να σηκώσετε ότι αρχείο θέλετε (εικόνες , αρχεία (word,pdf,ppt κ.α) , video , μεγάλες downloadable φωτογραφίες)

  • Κεντρικό μενού
    Απλός και γρήγορος μηχανισμός διαχείρισης των μενού. Εύκολη και κατανοητή πρόσβαση στις επιλογές , επιλογή πολλαπλών μενού κ.τ.λ

  • Νέα και ανακοινώσεις με κατηγορίες
    Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης νέων και ανακοινώσεων με δυναμικό τρόπο. Επίσης παρέχει τη δυνατότητα της κατηγοριοποίησης των νέων – ανακοινώσεων με τη δημιουργία φακέλων – υποφακέλων με διαφορετική θεματολογία. Μηχανή αναζήτησης περιλαμβάνετε.

  • Αρθογραφία
    Τα άρθρα στο Dengine™ κατηγοριοποιούνται σε τύπους με σκοπό την ομαλότερη εμφάνισή τους στο site. Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων- υποφακέλων σε ανάπτυξη δεντρικών επιπέδων. Κάθε δυναμική σελίδα – άρθρο που δημιουργείται έχει τη δική του βιβλιοθήκη αρχείων (εικόνα, βίντεο) επίσης μπορεί να χρησιμοποιεί την κεντρική βιβλιοθήκη συστήματος. Κάθε δυναμική σελίδα – άρθρο μπορεί να συσχετιστεί με άλλες θεματολογικά συναφής σελίδες του συστήματος. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να ¨κλειδώνει¨ επιλεγμένες δυναμικές σελίδες (άρθρα) καθιστώντας αυτές προσβάσιμες μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες (μέλη) ή συνεργάτες (partners). Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρες περιοχές ή επιμέρους άρθρα μπορούν να είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους χρήστες έχουν αποκτήσει σχετικό λογαριασμό και μπορούν να κάνουν εισαγωγή στο site.

  • Ενημερωτική Αλληλογραφία (Newsletter – Mailing List)
    Ο μηχανισμός ενημερωτικής αλληλογραφίας επιτρέπει την μαζική αποστολή μέσω email σε γκρουπ χρηστών ενός ενημερωτικού μηνύματος. Το μήνυμα δημιουργείται δυναμικά και περιέχει κείμενο, εικόνες, κλπ ή εναλλακτικά μπορεί να είναι μια από τις υπάρχουσες σελίδες του site. Το σύστημα Newsletter του Dengine™ μπορεί να αποστείλει στοχευμένα ανά κατηγορία / γλώσσα ή περιοχή.

  • Δημοσκοπήσεις (Polls)
    Το Dengine™ υποστηρίζει την διενέργεια δημοσκοπήσεων. Οι δημοσκοπήσεις ορίζονται από τον κατάλληλο διαχειριστή και μπορούν να έχουν ημερομηνίες έναρξης και λήξης. Επίσης ορίζεται από το διαχειριστή και το σημείο εμφάνισης μέσα στο site.

  • Βιβλίο επισκεπτών (Guestbook)
    Μηχανισμός αποθήκευσης σχολίων απο τους επισκέπτες του site

  • Φωτογραφικό άλμπουμ (Photo Album)
    Μηχανισμός κατασκευής φωτογραφικών άλμπουμ. Οι φωτογραφίες επεξεργάζονται από το Dengine χωρίς να χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα άλλο από να τις σηκώνετε.

  • Forum (συζητήσεις)
    Μηχανισμός συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων μέσα από το internet. Υποστηρίζει μέλη - διαχειριστές - πολλαπλές κατηγορίες - μηχανή αναζήτησης - avatars κ.τ.λ.

  • FAQS (Frequently Asked Questions - and answers)
    Μηχανισμός κοινών ερωτήσεων και απαντήσεων μέσα απο το site.

  • Φόρμες (Forms)
    Ειδικός μηχανισμός κατασκευής εξειδικευμένης 'φόρμας' επικοινωνίας ή πχ , ερωτηματολογίου.

  • Μηνύματα S.M.S. (S.M.S Messaging - Marketing)
    Το Dengine™ δίνει την δυνατότητα οργάνωσης, συγγραφής και αποστολής σύντομων γραπτών μηνυμάτων (SMS) από το Internet σε κινητά τηλέφωνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αποστολέας μπορεί να είναι το Domain name του πελάτη. Η αποστολή των SMS , γίνετε βάση Credit όπου μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά και άμεσα ο πελάτης μέσα από την διαχείριση /  Control Panel.

  • Emails Manager
    Κονσόλα διαχείρισης των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομίου ( email accounts) , προβολή και δημιουργία λογαριασμών e-mail / ορισμός δικαιωμάτων, κωδικών , πρόσβαση στις υπηρεσίες (SpamAssasin, Antivirus, LDAP κ.τ.λ). Μπορείτε να διαχειριστείτε ΠΛΗΡΩΣ όλα τα Email accounts χωρίς περιορισμούς και 'διάφορα' προβλήματα. 

  • Email Console
    Εύχρηστή και γρήγορη πλατφόρμα για να μπορείτε να διαβάσετε / στείλετε τα emails σας απο οπουδήποτε. Τα email μπορείτε να τα διαχειριστείτε από την σελίδα σας (web panel) , από το Outlook ή άλλο πρόγραμμα , από το PDA σας (pda panel) ή από το κινητό σας (WAP panel)

  • Διαπιστευμένη Πρόσβαση (User Policy - Security)
    Η πρόσβαση στο Dengine™ ελέγχεται από κεντρικό μηχανισμό ασφαλείας. Ο μηχανισμός αυτός διατηρεί τα στοιχεία του χρήστη καθώς και λεπτομερή στοιχεία πρόσβασης στα επιμέρους τμήματα της εφαρμογής. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να ορίζονται δικαιώματα πρόσβασης ανά διαχειριστή συστήματος.

  • Καταγραφή Κινήσεων (Logging)
    Αναπόσπαστο μέρος του Dengine™ αποτελεί ο μηχανισμός αναλυτικότατης καταγραφής των κινήσεων των διαχειριστών του.

  • Ηλεκτρονικά Βοηθήματα (On-Line Help)
    Το Dengine™ περιλαμβάνει μια σειρά από βοηθητικά κείμενα (γνωσιολογική βάση) τα οποία μπορεί ο χρήστης να συμβουλευτεί ανά πάσα στιγμή.

  • LIVE STATS tm
    Παροχή online αναλυτικών και χρήσιμων στατιστικών / αναφορών.

  • Μεταδεδομένα (Metadata)
    Στο Dengine™ είναι δυνατό να ορισθούν έννοιες - κλειδιά οι οποίες χρησιμοποιούνται για να χαρακτηρίσουν την πληροφορία ανάλογα με το περιεχόμενο αυτής. Κάθε ένα άρθρο – σελίδα – και γενικός ύλη που καταγράφετε στο σύστημα ένας «έξυπνος αλγόριθμος» δημιουργεί τις δικές τις λέξεις κλειδιά , για την καλύτερη και ακριβέστερη προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

  • Αναφορά προβλήματος - Support – Tickets
    Μέσα στο Admin μπορείτε άμεσα μέσα από την αναφορά προβλήματος (support) να περάσετε κάποιο πρόβλημα ή σχόλιο ή ερώτηση και κάποιος από τους τεχνικούς μας θα απαντήσει άμεσα. Όλη η διαδικασία καταγράφετε από το σύστημα ώστε για να μην ‘χάνονται’ emails και να γνωρίζετε τον ακριβές χρόνο ανταπόκρισης και λύσης.

  • Ανακοίνωση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
    Κάθε δεύτερη εβδομάδα , το Dengine™.SEO αναλαμβάνει να ενημερώσει τις μηχανές αναζήτησης για όλα τα sites που φιλοξενούνται πάνω στην πλατφόρμα. Ο μηχανισμός είναι αυτόματος , και ανανεώνεται κάθε φορά που μία μηχανή ανανεώνει/αλλάζει έστω και λίγο τον τρόπο λειτουργίας της.

  • Αυτόματη αναβάθμιση.
    Όλα τα Sites που φιλοξενούνται πάνω στην πλατφόρμα του Dengine™ αυτόματα αναβαθμίζονται κάθε φορά που το ίδιο το Dengine™ ανανεώνετε ή αναβαθμίζετε με την διαδικασία των UPDATES. Δηλ , το κάθε site που βρίσκεται στο Dengine™ αναβαθμίζεται χωρίς καμία επιβάρυνση , μόνο του. Έτσι παραμένει πάντα ενεργό/ λειτουργικό , με συνεχές προσθήκες , καλύπτοντας από την πιο μεγάλη μέχρι και την πιο μικρή ανάγκη. Με την μέθοδο αυτή έχετε ένα πάντα ενημερωμένο / εξελισσόμενο σύστημα που δεν παλαιώνει ποτέ.

Το Dengine™ σχεδιάστηκε για να δουλέψει μαζί σας, να δουλέψει για σας. Να κάνει αυτό που κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σκοπός του είναι η εξυπηρέτησή σας. Η απόδοσή σας. Το αποτέλεσμα.

« Επιστροφή