Σκληρό... lockdown τα Σαββατοκύριακα στην Αττική με κλειστά μαγαζιά και απαγόρευση από τις 6 - Τι θα γίνει με σχολεία, clickinside

Πλησιάζει το τέλος της συνεδρίασης της επιτροπής λοιμωξιολόγων και σε λίγο θα βγει λευκός καπνός. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένουν ανοιχτά τα σχολεία στις κόκκινες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης Αττικής και Θεσσαλονίκης, τέλος το click inside, λειτουργία μόνο με click away στην πρωτεύουσα, κλειστά τα μαγαζιά τα Σαββατοκύριακά και απαγόρευση κυκλοφορίας επίσης τα Σαββατοκύριακα από τις 18:00.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι συνεδριάζουν από τις 10:00 το πρωί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κλειδώνει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00, ενώ αποφασίστηκε η λειτουργία των καταστημάτων στην Αθήνα μόνο με την μέθοδο του click away.

Παράλληλα, όσον αφορά τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά τα Σαββατοκύριακα. Συνεπώς, το click inside παύει να υφίσταται και οι καταναλωτές θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού για να παραλαμβάνουν τα προϊόντα που ήδη έχουν προαγοράσει μέσω internet ή μέσω τηλεφώνου.

Τέλος, τα δημοτικά και τα Γυμνάσια δεν κλείνουν ενώ στα λύκεια συνεχίζονται τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης. Πλέον, η συζήτηση των λοιμωξιολόγων επικεντρώνεται στη Θεσσαλονίκη, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο.