Έφηβος πέθανε από εγκεφαλικό επειδή έπαιζε όλο το βράδυ παιχνίδια στον υπολογιστή

Τον 17χρονο βγήκαν νεκρό οι γονείς του μπροστά από τον υπολογιστή


Ένας έφηβος από την Ταϊλάνδη, κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στον υπολογιστή του μετά από έναν ολονύχτιο μαραθώνιο παιχνιδιών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 17χρονος Piyawat Harikun, είχε διακοπές και εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο του χρόνο ηια να μείνει στο δωμάτιο του και να παίζει παιχνίδια.


Οι γονείς του είπαν πως έμεινε ξύπνιος όλη νύχτα και συνέχισε και κατά την διάρκεια της ημέρας να παίζει, κλείνοντας ώρες μπροστά από τον υπολογιστή.

Εκείνοι προσπάθησαν να του πάνε φαγητό στο δωμάτιο και τον παρακαλούσαν να κάνει ένα διάλειμμα.


Ο πατέρας του τον βρήκε το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς αισθήσεις ανάμεσα στην καρέκλα και στον πύργο του υπολογιστή που βρισκόταν στο πάτωμα.

Στο γραφείο του είχε έτοιμο φαγητό και στα πόδια του είχε χυμένο κάποι αναψυκτικό ενώ φορούσε ακόμα τα ακουστικά του.


Ο ίδιος προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ήταν νεκρός.

«Τον φώναξα με το όνομα του και είπα να σηκωθεί αλλά δεν απαντούσε, κατάλαβα πως ήταν νεκρός».


Οι γιατροί που έκαναν την νεκροψία είπαν πως ο έφηβος πέθανε από εγκεφαλικό που όπως πιστεύουν προκλήθηκε από τις πολλές ώρες παιχνιδιού στον υπολογιστή.

Ο πατέρας του παραδέχτηκε πως ο γιος του ήταν εθισμένος και συμβουλεύει τους γονείς να μην αφήσουν τα παιδιά τους να εθιστούν.


«Ο γιος μου ήταν έξυπνος και καλός μαθητής, αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα με τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Προσπάθησα να του μιλήσω και μου υποσχέθηκε πως δεν θα παίζει τόσο, αλλά ήταν ήδηα αργά».

«Θέλω ο θάνατος του να είναι παράδειγμα για τα άλλα παιδιά και γονείς που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Πρέπει να είναι πιο αυστηροί μαζί τους πριν καταλήξουν σαν τον γιο μου» πρόσθεσε.