Οι τεχνολογίες ήχου της LG προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία gaming

Η LG Electronics χάρη στις εντυπωσιακές τεχνολογίες ήχου και συνεργασίες που έχει αναπτύξει μπορεί να προσφέρει αυτή την κορυφαία ηχητική εμπειρία στους λάτρεις των παιχνιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η LG σε συνεργασία με την πρωτοπόρο του ήχου υψηλής απόδοσης Meridian έχει εισάγει ένα νέο επίπεδο ακουστικής απόδοσης βασισμένο στον φυσικό και αυθεντικό ήχο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ακουστικά και αισθητικά μοναδικό sound bar LG SK10Y όπου με 5.1.2 κανάλια και με up-firing ηχεία αποδίδει πανίσχυρο ήχο surround, δημιουργώντας ένα πραγματικά κινηματογραφικό περιβάλλον, ενισχύοντας την εμπειρία θέασης με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Για μια 360ο ηχητική εμπειρία όπου ο ήχος ακολουθεί την κίνηση των αντικειμένων που προβάλλονται και διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση, η LG αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας Dolby Atmos. Η τεχνολογία Dolby Atmos που βρίσκεται διαθέσιμη στα sound bars SK10Y, SK9Y και SK8, αποδίδει πανίσχυρο, τριών διαστάσεων ήχο που μπορεί να αιωρείται με ακρίβεια οπουδήποτε στο χώρο κάνοντας τα αγαπημένα παιχνίδια των gamers να ακούγονται όσο ρεαλιστικά φαίνονται στην οθόνη και να προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία ψυχαγωγίας. Παράλληλα, τα συγκεκριμένα sound bars μπορούν να μεταδίδουν ήχο υψηλής ανάλυσης, ο οποίος επιτρέπει αναπαραγωγή ψηφιακών αρχείων χωρίς απώλειες.

Τέλος, η 4K gaming εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν οι παχνιδομηχανές επόμενης γενιάς χρειάζονται και ήχο υψηλής ποιότητας. Τι καλύτερο λοιπόν από τον συνδυασμό μιας LG 4K TV με ένα sound bar, όπως το SK10Υ ή το SK9Y, τα οποία υποστηρίζουν το πρότυπο HDCP 2.2 και μπορούν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου και gaming, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα εικόνας 4K.